Όταν αποφασισαν ο Νικος Χαλκιδης και η Τζενη Τσοπανογλου-Χαλκιδη να δημιουργησουν τον ΝΟΣΤΟ πιστευαν στην επιτυχια που θα ειχε γιατι ηξεραν τα μυστικα της κουζινας. Επικεντρωθηκαν στο καλο φαγητο στο ομορφο και ζεστο περιβαλον και στις λογικες τιμες. Η επιτυχια οφειλεται και κατα ενα μεγαλο μερος στην συνεχη παρουσια των ιδιοκτητων στην κουζινα και στο σερβις. Η ποικιλια και η ποιοτητα του φαγητου μπορει να ικανοποιησει ακομα και τους ποιο απαιτητικους. Μεσα στον χρονο οι ιδιοκτητες εχουν επιμεινει σε δικες τους συνταγες οι οποιες αποδειχθηκαν πραγματικος θησαυρος, οπως η ψαροσουπα οι κασεροκροκετες η σουπια λεμονατη το μπιφτεκι οι γαριδες σαγανακι και τοσα αλλα χειροποιήτα με τα ποιο αγνα και φρεσκα υλικα. Ολα αυτα σε συνδιασμο με το πανεμορφο τοπιο των Ν. Βρασνων μπροστα στην μεγαλητερη παραλια της Ευρωπης.